
Vegetarisk meny
435 kr
Rødbetsalat av eple, sellerirot og rødbet i honningvinaigrette drysset med granateple og persille
Allergener: Selleri, Sennep, Honning

Pico de gallo
Allergener: Løk, Sitrus

Crunchy salat

Thaigryte

Vegetarlasagne
Allergener: Egg, Hvete, Melk

Guacamole med koriander, lime og chili
Allergener: Hvitløk, Løk, Sitrus

Hummus på kikerter
Allergener: Belgfrukter, Hvitløk, Sitrus

Lyst surdeigsbrød
Allergener: Hvete, Gluten

Quiche fylt med smørstekt skogsopp i rosmarin og hvitløk, revet moden ost og parmesan. 1 hel pai utgjør 8 stykker/porsjoner
Legg til
Quiche fylt med smørstekt skogsopp i rosmarin og hvitløk, revet moden ost og parmesan. 1 hel pai utgjør 8 stykker/porsjoner
Legg til
Salat av risnudler, agurk, gulrot, vårløk, koriander, peanøtter i sweet chilidressing. Prisen er for 1 porsjon; 1hg/100g
Legg til